Algemene voorwaarden

  1. Boekingen:

1.1 Als u Grimenco wilt boeken kan u: 

– een mailtje sturen naar info@grimenco.be

– een privéberichtje sturen via de Facebookpagina van Grimenco, 

– bellen of sms’en naar 0496/70.72.31 

– laat in uw e-mail/ sms weten waar, wanneer, hoelang en hoeveel kinderen er ongeveer gaan zijn. Zo kan er pas een exacte prijs gemaakt worden. 

1.2 Een offerte is volledig vrijblijvend.Een offerte is 7 dagen geldig, ontvangen wij binnen deze dagen geen antwoord, dan gaan wij er van uit dat de boeking niet doorgaat. 

1.3 De opgegeven datum blijft ook 7 dagen gereserveerd, indien er geen onderling contact meer plaatsvind, komt deze datum terug vrij voor andere klanten. 

1.4 Indien nodig kunnen er meerdere grimeurs komen voor de opdracht, dit dient op voorhand afgesproken te worden. 

1.5 Er geldt een minimum boeking van 2 uur. Wilt u Grimenco boeken voor een kortere tijd dan is dat mogelijk, echter het tarief dat u betaald blijft gelijk aan het tarief dat staat voor 2 uur. 

1.6 Een boeking is definitief als er 50€ van het totaalbedrag betaald is op het rekeningnummer vermeld in de offerte. Na ontvangst van betaling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. 

1.7 Als we langer dan 3 uur schminken hebben de grimeurs recht op een pauze van 15 minuten. 

2.Reiskosten: 

2.1 De reiskosten worden berekend vanaf de vestigingslocatie van Grimenco (Schoolstraat 3, 2970 Schilde) tot aan de opgegeven locatie en terug tenzij anders vermeld. 

2.2 Reiskosten bedragen 0.45€ per gereden kilometer. Binnen de 10 km rond de vestigingslocatie van Grimenco worden er geen reiskosten in rekening gebracht. 

2.3 Wij berekenen de reiskosten aan de hand van routeplanner op Google Maps. 

  1. Benodigdheden:

3.1 Organisatie voorziet per artiest: 

– 2 stoelen 

– 1 tafel van minstens 1mx1m 

– Een goed verlichte, beschutte plaats tegen natuurverschijnselen! 

– Een plaats binnen wordt voorzien bij temperaturen onder de 18 graden of boven de 25 graden! 

– De mogelijkheid tot het verversen van water. 

3.2 Indien nodig kunnen 1 tafel en 2 stoelen gehuurd worden bij Grimenco voor een meerprijs van 25€ per grimeur voor het gehele evenement. 

3.3 Indien deze voorwaarden niet voldaan worden, heeft Grimenco het recht om de opdracht te weigeren! 

  1. Parkeerkosten: 

4.1 De organisatie voorziet een gratis parkeerplaats voor Grimenco.

4.2 Wanneer ter plaatse blijkt dat er parkeerkosten moeten betaald worden, zal Grimenco deze kosten achteraf alsnog op factuur zetten, ook als deze op de offerte nog niet vermeld stonden. 

  1. Foto’s: 

5.1 Tijdens de schminkopdrachten zal Grimenco toestemming vragen aan de opdrachtgever/ ouder/ voogd om foto’s te mogen maken van de kinderen. Deze foto’s zijn uitsluitend bedoeld voor de website van Grimenco en sociale media. Uit al de foto’s die getrokken worden, gaan er enkele worden geselecteerd om in de collage te zetten van die dag. Deze worden dan geplaatst onder mondelinge toestemming tussen Grimenco en de opdrachtgever/ ouder/ voogd. 

5.2 Het is niet toegestaan beeldmateriaal van Grimenco te gebruiken zonder schriftelijke toestemming! 

  1. Facturatie: 

6.1 Een boeking van meer dan 4 uur of verder dan 10km van Schilde is pas definitief na het betalen van 100€ voorschot op bankrekeningnummer dat vermeld staat op factuur. Dit moet uiterlijk betaald zijn 2 weken vóór de boeking. 

6.2 De betaling van de factuur kan ofwel op de dag zelf cash betaald worden of binnen de 10 werkdagen na werkzaamheden. 

6.3 Het is mogelijk om langer te blijven mits dit mogelijk is voor Grimenco. In dit geval loopt de uurprijs door. 

6.5 Er wordt een eerste herinneringsmail gestuurd drie dagen voor de vervaldatum vervalt. Op de dag van de vervaldatum volgt een tweede herinneringsmail. 

6.6 10 dagen nadat de vervaldatum vervallen is wordt er een derde en laatste herinneringsmail gestuurd waarin Grimenco 5€ voor administratieve kosten aanrekent. 

6.7 Indien de betreffende factuur na 30 dagen na vervaldatum nog niet betaald is, wordt er een aanmaningskost van 50€ aangerekend met een nieuwe factuur. 

  1. Annulatie: 

7.1 Bij annulatie tot 3 weken voor boekingsdatum kunt u kosteloos annuleren. 

7.2 Bij annulatie binnen de 3 weken voor boekingsdatum wordt 25% van de offerteprijs in rekening gebracht. 

7.3 Bij annulatie binnen de 5 dagen voor boekingsdatum wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht. 

7.4 In geval van ziekte, onterechte behandeling, ongeval of overlijden van de grimeur, overlijden van een familielid of dierbare van de grimeur hebben wij het recht om de opdracht kosteloos te annuleren. Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail van op de hoogte brengen. Wij zullen er in overleg met u alles aan doen om op zoek te gaan naar een vervangende grimeur zodat uw dag toch succesvol kan verlopen. 

  1. Verantwoordelijkheid: 

8.1 Grimenco is geen oppas en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wachtende kinderen. De opdrachtgever staat in voor de opvang van de kinderen en het vlot aanschuiven in de rij. 

8.2 Grimenco kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen of andere gebeurtenissen tijdens haar opdrachten buiten haar eigen activiteit. 

8.3 Grimenco kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor allergische reacties. Al de producten waar Grimenco mee werkt zijn Europees getest en goedgekeurd. De schmink, penselen en sponzen alsook de overige materialen worden na elke opdracht gereinigd en ontsmet. De gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende gemakkelijk met koud water en zeepvrije wasgel te verwijderen. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achterlaten op de huid. Deze kleurzweem is makkelijk te verwijderen met een wattenschijfje, gedrenkt in babyolie, olijfolie. Airbrushverf hybride kan verwijderd worden met eerst vloeibare zeep in de tattoo te wrijven en daarna afspoelen met water. Airbrushverf ink kan verwijderd worden met make-up remover of 70% alcohol op een stukje keukenrol of een wattenschijfje. U kan babyolie of olijfolie gebruiken om de airbrushtattoo of glittertattoo te verwijderen. Dit even laten inwerken en de tattoo komt daarna los van de huid. Ga zeker niet schrobben met een schuurspons of uw nagels, dat is niet aangenaam voor uw kind! 

8.4 Grimenco kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor geschminkte kinderen die overmatig zweten of zichzelf bevochtigd hebben en dat daardoor schmink op de kleding of speeltuigen is gekomen. 

8.5 Grimenco geeft geen toestemming aan derden om met onze materialen te werken tenzij zij bekwaam zijn gevonden door Grimenco. 

8.6 Grimenco behoudt zich het recht om bij huidproblemen (eczeem, windpokken, koortslip, elke vorm van irritatie e.d.) personen te weigeren voor schminkactiviteiten wegens hygiënische redenen. 

8.7 Grimenco behoudt het recht om opdrachten te weigeren om ethische, morele of persoonlijke redenen. 

8.8 Bij vernieling of opzettelijke beschadiging tijdens de opdracht van schmink, penselen, schminkkoffer, promomateriaal of ander materiaal dat eigendom is van Grimenco, zal dit in rekening gebracht worden ten koste van de opdrachtgever.