top of page

Algemene voorwaarden

1. Boekingen.

1.1 Als u Grimenco wilt boeken kan u een mailtje sturen naar info@grimenco.be met daarin vermeld de datum, waar en hoelang en hoeveel kinderen er ongeveer gaan zijn.
1.2 Een offerte is volledig vrijblijvend en is 30 werkdagen geldig, ontvangen wij binnen deze dagen geen antwoord gaan wij er van uit dat de boeking niet doorgaat.
1.3 De gereserveerde datum blijft ook 30 werkdagen gereserveerd, indien geen onderling contract komt deze datum terug vrij voor andere klanten.
1.4 Indien nodig kunnen er meerdere grimeurs komen voor de opdracht, dit dient op voorhand afgesproken te worden.
1.5 Bij een boeking meer dan 10 km is er een minimum boeking van 2 uur.
1.6 Als we langer dan 4 uur schminken hebben de grimeurs recht op een pauze.  

2. Reiskosten

2.1 De reiskosten worden berekend vanaf de vestigingslocatie van Grimenco (Schoolstraat 3, 2970 Schilde) tot aan de opgegeven locatie en terug tenzij anders vermeld.

2.2 Reiskosten bedragen 0.45€ per gereden kilometer, 

2.3 Wij berekenen de reiskosten aan de hand van routeplanner op google maps.

3. Benodigdheden

3.1 Organisatie voorziet per artiest; 

  • 2 stoelen
  • Tafel
  • Beschutte plaats tegen natuurverschijnselen

3.2 Indien nodig kunnen deze gehuurd worden bij Grimenco voor een meerprijs van 50€ voor het gehele evenement.

3.3 Indien deze voorwaarde niet voldaan wordt heeft de grimeur het recht op de opdracht te weigeren.

4. Parkeerkosten

4.1 De organisatie voorziet een parkeerplaats voor de grimeur.

4.2 Wanneer ter plaatse blijkt dat wij parkeerkosten moeten betalen zal grimenco deze kosten achteraf alsnog op de factuur zetten, ook als deze op de offerte nog niet vermeld stonden.

5. Foto's

5.1 Tijdens de schminkopdrachten kan de grimeur toestemming vragen aan desbetreffende ouder om een foto te mogen maken van het kind. Deze foto’s zijn uitsluitend bedoeld voor de website van grimenco (www.grimenco.be) en sociale media (facebook en instagram). Uit al de foto’s die getrokken worden, gaan er enkele worden geselecteerd om in de collage te zetten van die dag.

5.2 Het is niet toegestaan beeldmateriaal van Grimenco te gebruiken zonder schriftelijke toestemming. 

6. Facturatie.

6.1 Een boeking van meer dan 4 uur of verder dan 20 km is pas definitief na het betalen van een 20% voorschot op bankrekeningnummer dat vermeld staat op factuur. Dit moet uiterlijk betaald zijn 2 weken voor de boeking.

6.2 De betaling van de factuur kan op ofwel dag zelf via cash betaald worden of binnen de 10 werkdagen na werkzaamheden.

6.3 Het is mogelijk om langer te blijven mits dit mogelijk is voor de grimeur. In dit geval loopt de uur prijs door.

6.4 Grimenco is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet van toepassing.

6.5 Er wordt een eerste herinneringsmail gestuurd enkele dagen voor vervaldatum vervalt, op de dag dat de vervaldatum vervalt wordt er een tweede herinnering gestuurd.

6.6 10 dagen na vervaldatum vervallen is wordt er een laatste herinnering gestuurd waar Grimenco 5€ administratieve kosten voor aanrekent.

6.7 Indien betaling een maand laattijdig is wordt er een aanmaningskost van 50€ gerekend met een nieuwe factuur.

7. Annulatie.

7.1 Bij annulatie tot 30 dagen voor boekingsdatum kunt u kostenloos annuleren.

7.2 Bij annulatie binnen de 30 dagen tot 2 weken voor boekingsdatum wordt 20% van de prijs in rekening gebracht.

7.3 Bij annulatie binnen de 14 dagen tot boekingsdatum zelf wordt 50% van de totale offerteprijs in rekening gebracht.

7.4 In geval van ziekte, ongeval of overlijden van de grimeur, familielid of dierbare hebben wij het recht om de opdracht kosteloos te annuleren. Wij zullen u hiervan zo spoedig mogelijk telefonisch of per mail van op de hoogte brengen. Wij zullen er in overleg met u alles aan doen om op zoek te gaan naar een vervangende grimeur zodat uw dag toch succesvol kan verlopen.

8. Verantwoordelijkheid.

8.1 Grimenco kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor wachtende kinderen.

8.2 Grimenco kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen tijdens opdrachten.

8.3 Grimenco kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor allergische reacties. Al de producten waar Grimenco mee werkt zijn Europees getest en goed gekeurd. De gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende gemakkelijk me water en zeep te verwijderen. Sommige kleuren kunnen na het wassen een kleurzweem achter laten op de huid.

8.4 Grimenco geeft geen toestemming aan derde om met onze materialen te werken tenzij zij bekwaam zijn gevonden door Grimenco.

8.5 Grimenco behoudt zich het recht om bij huidproblemen (eczeem, windpokken, e.d. ) personen te weigeren voor schminkactiviteiten.

9. Voorwaarden voor gipsbuiken

     9.1 Wanneer je reserveert bij Grimenco, ben je akkoord met deze regels. 

     9.2 Reservering is pas definitief als er een voorschot betaald wordt van 20€ binnen 10 werkdagen na aanvraag. Als u niet op tijd betaald heeft kan de afgesproken datum terug vrijkomen voor een andere klant. Het resterende bedrag betaal je de dag van gipsen contant of via een overschrijving.

     9.3 Het annuleren van een afspraak dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang te worden doorgegeven. je ontvangt dan het voorschot van 20€ terug. Bij een annulering binnen de 7 dagen kan het voorschot niet worden terugbetaald.

     9.4 Grimenco gebruikt uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit die 100% veilig zijn voor moeder en kind.

bottom of page